Ακουστικά βαρηκοΐας και αξεσουάρ για παιδιά

Κάθε παιδί είναι μοναδικό, το ίδιο και οι ακουστικές του ανάγκες. Με ένα ευρύ φάσμα ακουστικών βαρηκοΐας και ασύρματων αξεσουάρ επικοινωνίας από τη Phonak, υπάρχει μια τεχνολογική λύση για κάθε ηλικία του παιδιού.

Γνωρίστε τα Phonak Sky

Η πιο πρόσφατη σειρά ακουστικών βαρηκοΐας ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά. Τα Phonak Sky καλύπτουν όλους σχεδόν τους τύπους βαρηκοΐας τις ανάγκες επικοινωνίας αλλά και την προσωπικότητα κάθε παιδιού.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας Phonak Sky έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη λαχτάρα ενός παιδιού για διασκέδαση και εξερεύνηση. Είναι ανθεκτικά στο νερό, τον ιδρώτα και τη σκόνη, ιδανική συντροφιά σε όλες τις δραστηριότητες.

Τα Phonak Sky επιτρέπουν στα παιδιά να εκφράσουν τη δική τους προσωπικότητα προσαρμόζοντας τα ακουστικά βαρηκοΐας τους, επιλέγοντας τα χρώματα που επιθυμούν, στο περίβλημα και την γωνία.

Ασύρματα εξαρτήματα επικοινωνίας για παιδιά

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που ενδέχεται να εγκυμονούν μια νέα πρόκληση για ακρόαση, έτσι ώστε μερικές φορές ακόμη και η πιο προηγμένη τεχνολογία ακουστικών βαρηκοΐας χρειάζεται μια ώθηση. Με τα ασύρματα αξεσουάρ μας, το παιδί σας μπορεί να επικοινωνήσει πιο εύκολα και να συνδεθεί με τη σημερινή τεχνολογία του ήχου, όπως κινητά τηλέφωνα, συσκευές Bluetooth, MP3 players και τηλεοράσεις.

Γνωρίστε τα Phonak Roger

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που αποτελούν ακουστική πρόκληση για ένα παιδί. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ακόμη και η πιο προηγμένη τεχνολογία ακουστικών βαρηκοΐας χρειάζεται μια επιπλέον υποστήριξη. Με τα ασύρματα αξεσουάρ μας, το παιδί μπορεί να επικοινωνεί πιο εύκολα και να συνδέεται με smart συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, MP3 players και τηλεοράσεις.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top