Σύγχρονες λύσεις ακοής.

Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη της τεχνολογίας στα ακουστικά βαρηκοΐας είναι πολύ μεγάλη. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε:

  • Ψηφιακά ακουστικά τελευταίας τεχνολογίας με αυτόματη αλλαγή προγραμμάτων.
  • Εξελιγμένη τεχνολογία για καθαρή ακοή σε θορυβώδη περιβάλλοντα.
  • Τις καλύτερες λύσεις για την 100% αντιμετώπιση των δυσκολιών παρακολούθησης τηλεόρασης.
  • Επαναφορτιζόμενα ακουστικά, χωρίς μπαταρίες.
  • Ακουστικά με δυνατότητα σύνδεσης με το κινητό, το laptop ή την τηλεόρασή σας, μέσω Bluetooth.

Όποια και αν είναι η δυσκολία ακοής σας – ήπια ή σοβαρή – ένα ακουστικό βαρηκοΐας Phonak θα προσαρμοστεί απόλυτα στη ζωή σας. Τα ακουστικά βαρηκοΐας ποικίλλουν σε μεγέθη και χαρακτηριστικά. Ανακαλύψτε τις λύσεις που μπορούν να κάνουν την ζωή σας ακόμα καλύτερη.

Οι διαφορετικοί τύποι ακουστικών.

Ακουστικά ανοιχτής εφαρμογής (RIC).
Αυτά τα μοντέλα είναι μικρότερα από τα τυποποιημένα πρότυπα BTE και είναι διαθέσιμα για ήπια έως σοβαρή απώλεια ακοής. Μπορούν να φορεθούν άνετα πίσω από το αυτί. Προσφέρουν μεγάλη διακριτικότητα και πολλές επιπλέον δυνατότητες, όπως η δυνατότητα επαναφόρτισης και η σύνδεση μέσω Bluetooth, με τηλεοράσεις και κινητά τηλέφωνα. Είναι ο δημοφιλέστερος τύπος ακουστικών.

Ακουστικά τύπου Ric Phonak Audeo Marvel

Ενδοωτιαία ακουστικά.
Διακριτικά και πολύ αποτελεσματικά. Τα μικρότερα μοντέλα προσαρμόζονται στο αυτί σας και είναι σχεδόν αόρατα. Αυτά τα μοντέλα είναι κατάλληλα για ήπια έως σοβαρή δυσκολία ακοής.

Packshot_Virto_B

Οπισθοωτιαία ακουστικά (BTE).
Τα μοντέλα BTE είναι διαθέσιμα για όλους τους βαθμούς δυσκολίας της ακοής και όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορούν να φορεθούν άνετα πίσω από το αυτί.

Οπισθωτιαία ακουστικά Phonak Naida B
Scroll to Top